Thunderstruck 2

I beste norrøne tradisjon og med stor inspirasjon fra forgagne tider da gudene regjerte med hard hånd, får vi muligheten til å oppleve en historisk epoke i spilleautomaten Thunderstruck 2 – automaten som er oppfølgeren til den første Thunderstruck-automaten som ble en slik suksess. Nå har oppfølgeren tatt sin rettmessige plass på tronen som en av de mest populære spilleautomatene fra Microgaming i Norge!

Thunderstruck 2 – de gamle norrøne gudene lever ennå!

Thunderstruck 2 har altså vokst seg så stor at den har blitt en av de desidert mest populære spilleautomatene fra Microgaming blant norske casinospillere. Hvis vi tar en nærmere titt på Thunderstruck 2 er dette et faktum som det, i ærlighetens navn, ikke er vanskelig å skjønne, for dette er en innholdsrik automat som tar oss med langt tilbake i tid med sin herlige grafikk og nydelige musikk.

Hvis vi ser på det tekniske først så ser vi at antallet hjul og rader er på et vanlig nivå med henholdsvis 5 og 3 i antall. Gevinstlinjene er også fjernet til fordel for funksjonen 243 Ways. Denne funksjonen gjør slik at gevinster utbetales så lenge man har like symboler på tilstøtende hjul, samt at kombinasjonen starter på det første hjulet.

I Thunderstruck 2 finner vi selvsagt et wildsymbol, noe som er å anse som et minimum i enhver spilleautomat. Thunderstruck 2-logen fungerer som wild, eller joker, og er et symbol som kan inngå i kombinasjoner med alle andre ordinære symboler – altså erstatter det manglende symboler og er med på å lage vinnende kombinasjoner. Når et wildsymbol er en del av en kombinasjon som gir gevinst blir denne gevinsten doblet i forhold til normalt. Thunderstruck 2 inneholder også en bonus wildfunksjon som heter Wildstorm. Dette er en funksjon som aktiveres tilfeldig og som gjør enkelte hjul om til hele wildsymboler, altså at hele hjulet blir gjort om til wild! Faktisk kan alle hjulene blir gjort om til wilds hvis man har maksimalt hell!

Scattersymbolet er et svært sentralt symbol ettersom det er dette symbolet som gir tilgang til det integrerte gratisrunde-spillet, The Great Hall of Spins. Får man 3 eller flere slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene vil denne bonusfunksjonen åpnes, og for hver femte gang man aktiverer gratisrundene får man tilgang til et nytt nivå. Det er totalt fire nivåer og hvert av nivåene bærer navnet til en norrøn gud, og hvert av nivåene inneholder også en bonusfunksjon som gir gode gevinstmuligheter.

Det første nivået man kommer til i The Great Hall of Spins er Valkyrie og her får man 10 gratis spinn hvor alle gevinster blir multiplisert med 5. Den femte gangen man aktiverer freespins er det nivå 2 som står for tur, og det bærer navnet til Loki. Her venter det 15 gratisrunder hvor et Wild Magic-symbol gjør tilfeldige symboler om til wilds. I det tredje nivået møter vi Odin og hans ravner Hugin og Munin i en Wild Raven funksjon, og her venter det 20 freespins samt at ravnene hans kan gjøre tilfeldige symboler om til multiplikatorer som har en verdi opp til 6x! I det siste nivået venter Thor med 25 gratis spinn og Rolling Reels, noe som innebærer at etterfølgende gevinster på rad vil gi større og større gevinstmultiplikator – helt opp til 5x.

Som du ser av denne vurderingen er det nok av underholdning å glede seg til i Thunderstruck 2, og vi er slettes ikke overrasket over at denne automaten gjør det så godt i Norge. Thunderstruck 2 er jo tross alt knakende bra i tillegg til at den har et tema som ligger oss nordmenn nært til hjertet. Spesielt er The Great Hall of Spins med sine mange spesialbonuser et godt stykke arbeid! Hvis du liker denne automaten kan vi anbefale at du også sjekker ut Immortal Romance, som på sett og hvis er laget i samme støpeform og som også er meget populær her på berget.