Tiki Wonders

Velkommen til Tiki Wonders – spilleautomaten som gir deg paraplydrinker, skvulpende bølger og en evigvarende følelse av sommer og sol. Len deg tilbake og slapp helt av mens du spiller om million-jackpotten!

Tiki Wonders – spilleautomat med feriesvung!

Tiki Wonders tar oss altså med til tropiske farvann og her er det det deilige, søvndyssende og behagelige strand- og ferielivet som gjelder. Dette er søsterautomaten til Icy Wonders og Geisha Wonders, og disse tre spilleautomatene fra Net Entertainment deler 2 jackpotter seg i mellom. Her er det med andre ord mulig å bli millionær hvis man har hellet med seg.

Tiki Wonders er bygget opp etter Net Entertainments lest, og dette innebærer at vi får 5 hjul, 3 rader og 30 linjer. Automaten skiller seg derfor ikke spesielt ut fra andre automaten fra samme produsent. Hjulene er imidlertid helt ‘gjennomsiktige’ slik at vi nærmest får en panoramautsikt til en fristende strand og et krystallblått hav i bakgrunnen. Vi kan spille med opptil 4 mynter på hver linje, og dette gir et maksimalt antall på 120 mynter i sving pr. spinn. Myntene kan ha en verdi som går fra 0.10 til 5.00, og tilsammen gir dette en maksinnsats pr. runde på 600 kroner.

Tiki Wonders er ikke spesielt komplisert oppbygd og byr ikke på mange bonusfunksjoner, men vi finner som sagt de nevnte jackpottene, samt muligheten til å vinne opptil 30 gratisrunder. Gratisrunder aktiverer man når man får 3 eller flere scattere i en hvilken som helst posisjon på hjulene. 3, 4 og 5 scattere gir henholdsvis 10, 20 og 30 gratisrunder hvor alle gevinster blir multiplisert med 3. Scattersymbolet gir også pengegevinster som er basert på innsatsen din, og 2, 3, 4 og 5 scattere gir en gevinst tilsvarende innsatsen din multiplisert med henholdsvis 2, 4, 5 eller 400. 5 scattere med max innsats gir derfor en gevinst på 240.000 kroner.

Wonders-jackpottene deles som nevnt mellom de tre Wonders-automatene Tiki, Geisha og Icy. Det finnes ikke noe eget bonusspill hvor man kan vinne jackpotten, men man kan av og til se enkelte gullstjerner på symbolene når man spinner hjulene. Får man 5 slike gullstjerner på symbolene etter et endt spinn vinner man Mega Wonder Jackpot, mens 4 stjerner gir Wonder Jackpot. Jo høyere innsats man spiller med jo større er muligheten for at jackpotten blir din.

Noe mer enn dette er det ikke å skrive hjem om når det gjelder Tiki Wonders. Utover det vi har nevnt dette så kan vi også si at Tiki Wonders selvsagt også har et wildsymbol som fungerer som en joker på hjulene, hvilket vil si at det kan inngå i kombinasjoner med alle ordinære symboler i spillet. Du kan enkelt gjøre deg opp din egen mening med å spille Tiki Wonders gratis her på Spill Norgesautomaten, og vil du spille med ekte penger kan du bare klikke på en av bonusene rundt automaten og fyre løs!