Treasure Island

Pirater og skattejakt er hva det handler om i spilleautomaten Treasure Island og atter en gang må vi få lov til å si at Quickspin har truffet blink med en produksjon! Her er det mye spennende å oppleve og automaten er stappende full av godsaker.

I Treasure Island er det herlig piratstemning med alt hva det måtte innebære! Skattejakter, free spins med suverene bonusfunksjoner, øyhopping, stablede jokere og mer til sørger for at dette blir en intens og morsom spilleopplevelse.

Harde fakta

I Treasure Island finner vi totalt 5 hjul og 4 rader og hele 40 gevinstlinjer som vi kan vinne langs. Den totale innsatsen pr. spinn strekker seg fra €0,50 og helt opptil €300, så her kan likesågodt hobbyspilleren som highrolleren kose seg akkurat like mye!

Funksjoner

Som sagt så er det drøssevis med funksjoner å finne i denne automaten og vi nevner i fleng stablede wilds, Piratangrep, Skattejakt og freespins med bonusfunksjoner – i denne omtalen tar vi en gjennomgang av alt dette og viser deg hvor veien til de store gevisntene går!

Treasure Island freespins

Jokere i lange baner

Liker du wilds, eller jokere som vi sier her på berget, så får du plenty av den sorten i Treasure Island – faktisk to forskjellige! I basisspillet får man stablede wilds på hjulene, og det innebærer at det på hjulene vil spinne store blokker med wildsymboler som faktisk kan dekke hele hjulet når det stopper – hvis vi har litt flaks.

I tillegg til stablede wilds finnes det en wildfunksjon som heter Piratangrep, og denne starter når vi får wildsymbolet av tønna med TNT på to steder samtidig etter et spinn. Piratskipet som skjuler seg bak symbolene vil da skyte en kanonkule mot disse to wildsymbolene, og hvis den treffer så så får vi massevis av ekstra jokere på hjulene som kan gi oss supre premier!

Utløs bonusfunksjoner med scatterne

Det er scattersymbolet som viser kompasset som sørger for at vi kan få tilgang til de forskjellige bonusspillene, og da må vi først og fremst få 3 scattere på hjulene samtidig etter et spinn. Vi får da velge ett av scattersymbolene, og hvert scattersymbol inneholder en gevinst. Den ene gevinsten er en pengepremie, og velger vi den får vi gevinsten utbetalt og sendes tilbake til grunnspillet. Den andre gevinsten er en Skattejakt, mens den tredje gevinsten er freespins med øyhopping og bonusfunksjoner.

Treasure Island skattejakt

Skattejakten

Skattejakten foregår på en liten øy hvor du får velge to steder å grave på blant mange forskjellige markeringer på kartet. Finner du stedet som skjuler hovedskatten vil du få velge mellom tre forskjellige kister, og det er her de største skattene i bonusspillet ligger. Når du har valgt de to stedene å grave på vil du få utbetalt din gevinst og returneres til grunnspillet.

Freespins med Øyhopping

Den beste bonusfunksjonen i Treasure Island er selvfølgelig gratisrundene og man kan dra med seg noen forskjellige funksjoner inn i spillet. Hvilken bonusfunksjon man tar med seg inn i rundene avgjøres i et lite bonusspill som kommer før selve gratisrundene, og dette spillet kalles for Øyhopping. Her skal man velge blant forskjellige øyer som vises i skjermbildet og man kan til og med også vinne ekstra gratisrunder som legges til de man allerede har vunnet, samt noen kontantgevinster. Gratisrundene starter når man har plukket ut øyen som skjuler ‘Start Free Spins’.

Bonusfunksjoner som man kan vinne og ta med seg inn i gratisrundene er Ekstra Jokere, Super Jokere og Låste Tønner.

Treasure Island Øyhopp

Ekstra Jokere betyr rett og slett at symbolene av Long John Silver, Captain Flint og Jim Hawkins omdannes til jokersymboler når de havner på hjulene! Dette blir da wildsymboler som kommer i tillegg til de ordinære wildsymbolene som finnes på hjulene, og det kan derfor bli den reneste wild-bonanzaen i gratisrundene!

Super Jokere betyr rett og slett at man vil få store mengder med stablede wilds på hjulene i hvert freespins og det øker selvsagt vinnermulighetene kolossalt – dette er en utrolig bra bonusfunksjon som vil betale deg svært godt!

Den siste av de ekstra freespin-funksjonene er Låste Tønner. Tidligere i omtalen nevnte vi Piratangrep-bonusen som ga oss ekstra wilds på hjulene, og denne funksjonen kan også inntreffe i gratisrundene. Låste Tønner-bonusen vil sørge for at disse wildsymbolene vil beholde sin posisjon på hjulene resten av gratisrundene, og dermed er man sikret gode vinnermuligheter i de resterende rundene!

Oppsummering

Quickspin har virkelig lagt seg i selen og produserer kun gode spilleautomater! Vi har tilgode å se én eneste svak spilleautomat, og vi kan trekke frem noen av de andre gode spillene for deg: Sjekk for eksempel ut den strålende Big Bad Wolf og den historiske og spennende Beowulf!

Fortsetter de på denne måten begynner de for alvor å puste Net Entertainment i nakken! Vi gleder oss til fortsettelsen!