Treasure Room

Du har vært på søken etter skjulte skatter i hele ditt liv, og nå har du endelig funnet det! I spilleautomaten Treasure Room får vi vite at det dypt inne i en hule for hundrevis av år siden faktisk har blitt sett gull, skatter og endeløse rikdommer! Rekker på rekker med skattekister, gullbarrer, uvurderlige mynter, statuer, rubiner og mer til er endelig oppdaget – og alt er rettmessig ditt!

Treasure Room – fantastiske skatter og rikdommer venter på deg!

I Treasure Room får vi ytterligere en av Betsofts herlige Slots3-automater, og denne gangen er det legendariske og voldsomme skatter som står i sentrum! Slett ikke noe nytt fenomen blant spilleautomater, men det hindrer oss ikke i å bli fascinert av det allikevel! Vi ser nærmere på denne automaten som har flere gode funksjoner som kan gi meget bra utbetalinger! Dra også på skattejakt i spennende Treasure Island!

Vi starter som vi alltid gjør med å beskrive Treasure Room og hvordan dens tekniske oppbygning er. Vi får en standard oppsett med 5 hjul og 3 rader, hvor vi også finner 20 linjer spredt utover. Som vanlig er det også mulig å satse 1-5 mynter pr. linje og sette en verdi på hver mynt fra 0.02 til 0.50 – noe som gir en maksinnsats på 50 kreditter.

Den første bonusfunksjonen vi registrerer her er wildsymbolet. Å kalle den for en bonusfunksjon er kanskje å ta litt i, ettersom det er et helt vanlig symbol å finne på de fleste spilleautomater, men allikevel. Symbolet fungerer altså som en joker og kan dermed være en del av kombinasjoner bestående av andre vanlige symboler, men ikke andre bonussymboler.

Bonusspill er noe vi virkelig liker godt, og det første vi ser nærmere på her i Treasure Room er De Gyldne Dørene. Dette bonusspillet aktiverer vi når 3 eller flere eksemplarer av gullsirkelen vises på en aktiv gevinstlinje. Du vil da få se tre gyldne dører som du skal åpne, og bak disse skjuler det seg mengder med edelsteiner som du får stikke ned i egen lomme! Hvis du er så heldig at du får 4 gullsirkler får du en multiplikator på gevinstene du vinner, så det er med andre ord fullt mulig å få fine utbetalinger i dette bonusspillet.

I Treasure Room har vi ikke bare ett, men to bonusspill! Sverd og skjold-bonus er navnet på det andre bonusspillet, og også her gjelder det å få 3 eller flere eksemplarer, men denne gangen av sverd og skjold-symbolet, for å aktivere bonusspillet. Symbolene vil forandre seg til Click Me-symboler, og du skal deretter klikke på ett av dem for å se hvilken gevinst du vinner.

Treasure Room har også en integrert progressiv jackpot, og det betyr at en liten sum av hver innsats som spilles på automaten (av absolutt alle spillere) blir lagt til en premiepott som vil vokse helt til noen vinner den. Skattekisten er jackpot-symbolet og man må 5 slike langs en aktiv gevinstlinje samtidig som man spiller med maksimal innsats for å kunne vinne Treasre Room Progressive Jackpot! Klarer du dette er et bare å le hele veien til banken!

Treasure Room er nærmest blitt en gammel klassiker blant Betsofts Slots3-automater, noe man umiddelbart får følelsen av når man spinner hjulene. Allikevel er automaten full av sjarm og kan gi gode utbetalinger!