True Illusions

I en verden full av magi er ingenting slik det ser ut til å være, men du beroliger deg selv med at det bare er trikserier… men er det det? Det er muligens bare ett mulig svar; det er magi! Jo høyere risikoen er, jo mer underholdende er showet! Nyt forestillingen til den fryktløse magikeren og hans vakre assistent i True Illusions spilleautomat!

True Illusions – lyst til å se et triks?

Magiske show og illusjoner har bestandig fascinert oss og selvsagt vil det også gjøre det når det kommer i en video spilleautomat i en slik innpakning som Betsoft har fått til! True Illusions er et herlig innslag i Betsofts Slots3-rekke med spilleautomater, og har mye moro å by på. Husk også å prøve Simsalabim fra Net Entertainment!

Selv om Betsoft er glad i magi og tryllerier bruker de ikke å tøyse for mye med oppbygningen av sine spilleautomater, og det har de heller ikke gjort denne gangen. 3 rader, 5 hjul og 30 linjer er det vi får magishowet vårt spredt utover, og for hver linje kan vi sette fra 1-5 mynter med en verdi som strekker seg fra 0.02 til 0.50. Totalt gir dette en maksimal innsats pr. spinn på 75 kreditter. – altså mer eller mindre i tråd med andre automater i Slots3-serien.

Vi starter med å se på wildsymbolet som i True Illusions enkelt og greit er representert av en symbol med teksten ‘Wild’. Symbolet fungerer som en joker og kan dermed være en del av hvilke som helst kombinasjoner bestående av vanlige symbolet, men ikke av andre bonussymboler. Dette er imidlertid ikke den eneste wildfunksjonen vi finner i True Illusions – vi finner også Wild Reels!

Wild Reels er en funksjon som aktiveres når hele hjul 3 blir dekket av wildsymboler, altså stacked/stablet. Hele det midterste hjulet vil da få wild-egenskaper og bli til en joker, og denne funksjonen vil holde seg i inntil 7 runder – noe som kan gi fin-fine utbetalinger! I løpet av disse wild-rundene kan man ikke endre på innsatsen uten at denne bonusfunksjonen avbrytes. Med andre ord: hold fingrene av tastaturet!

True Illusions gir oss også muligheten til å vinne freespins og det kan vi saktens like! 3 eller flere eksemplarer av Magikeren uansett hvor på hjulene aktiverer freespins. I freespins vil symboler i vinnende kombinasjoner forsvinne og bli erstattet av nye symboler. På den måten kan man vinne flere ganger på det samme spinnet.

Det siste vi tar for oss i True Illusions er bonusspillet Pick A Card, Any Card! 3 eksemplarer av spillekortsymbolet tilfeldig plassert på hjulene aktiverer denne bonusen – som er en enkel bonusrunde i seg selv. Plukk et kort og la deg fortrylle av gevinsten du vinner!

Til slutt kan vi oppsummere med at vi får omtrent som forventet av Betsoft, selv som de kanskje kunne slått seg enda litt mer løs med hensyn til bonusspill, spesielt siden temaet er magi og illusjoner. Allikevel får vi en strålende Wild Reels-funksjon og gratisrunder, og dette veier opp for mye! Alt i alt – meget underholdende!