Twin Spin

Twin Spin er en spennende og enkel spilleautomat fra Net Entertainment som lar oss få muligheten til å få hele 5 hjul med identiske symboler etter et spinn! Det blir det store utbetalinger av!

Det enkle er ofte det beste!

Twin Spin
Noen ganger er det enkleste det beste, og det kan godt hende at det er det NetEnt har tenkt i dette tilfellet. Her har de valgt å støtte seg på én enkelt bonusfunksjon, men denne funksjonen er gjort såpåss bra at de faktisk akkurat slipper unna med det.

Hvis en automat virkelig skal være såpass nedstrippet som dette så bør den inkluderte bonusfunksjonen være virkelig bra, og potensialet til Twin Spin-funksjonen er utvilsomt stort. Vi tar en kjapp gjennomgang av spillet og gir deg den informasjonen du måtte trenge.

Når det gjelder Twin Spin så her dette en automat som har 5 hjul og 3 rader, men som benytter seg av Way Wins i stedet for gevinstlinjer. Det betyr at symbolene ikke trenger å havne langs forhåndsbestemte linjer, men vil gi utbetaling så lenge de havner på inntilliggende hjul, så lenge kombinasjonen starter på hjul 1.

Twin Spin Mega Win

Automaten har også et jokersymbol, eller Wild hvis vi skal være litt internasjonale, og det betyr at det er et symbol som kan være en del av alle symbolkombinasjoner og dermed være behjelpelig med å fullføre eller forlenge en kombinasjon. Med andre ord et verdifullt symbol – og i hvert fall så lenge man har Way Wins.

Men som sagt: det er én funksjon som rettferdiggjør denne spilleautomaten, og det er Twin Spin-funksjonen. Denne funksjonen er, for å bruke en floskel, like enkel som den er genial. Etter hvert spinn vil minst to av hjulene vise akurat de samme symbolene – altså såkalte tvillinghjul. Dette gir oss naturligvis økte vinnermuligheter, og disse hjulene kan da sammen med de andre hjulene skape gode ,vinnende kombinasjoner. Når hjulene spinner vil vi få se hvilke hjul som vil bli tvillinghjul.

Tvillingspin-funksjonen har imidlertid muligheten til å utvides, og faktisk så kan alle de 5 hjulene vise de samme symbolene hvis vi har full klaff – noe som selvsagt borger for Big Wins! Mens hjulene spinner får vi som sagt se hvilke to hjul som vil vise de samme symbolene, men av og til vil altså dette utvide seg til å bli alt fra 3 – 5 hjul! Dette er en flott vri på en allerede god funksjon, men den er faktisk nødvendig ettersom det ikke finnes noen andre bonusfunksjoner på automaten.

Demovideo av Twin Spin