Tycoons

I en verden reservert for de rikeste av de rike, hvor bare de meste vellykkede har tilgang, spilles et spill hvor innsatsen er meget høy! Bare medlemmer av Billionaire’s Club har tilgang og i spilleautomaten Tycoons får du vite hvordan rikingene har det. Vinneren. Tar. Alt.

Tycoons – Betsoft spilleautomat

Tycoons gir oss altså et innblikk i en verden som er forbeholdt de som er mektige, stinne av gryn og som kan gjøre stort sett det de vil. Betsoft lar oss drømme oss bort for en liten stund, og kanskje får du full score på automaten og kan leve litt i sus og dus selv? I vår omtale av Tycoons får du se hvilke funksjoner automaten innehar og hvordan den fungerer.

Antall linjer, hjul og rader er som vanlig hos Betsoft, hvilket vil si 30 linjer, 5 hjul og 3 rader. Innsatsen viker heller ikke fra Betsofts normal, og det betyr en maksimal innsats på 75 kreditter.

I Tycoons gir Betsoft oss sjansen til å vinne freespins, og dette er en mulighet som er høyt verdsatt av de som liker spillautomater. Man kan i denne automaten se at noen av karakterene er merket med ‘fs’, noe som betyr freespins. Hvis man skulle være så heldig at man får 3 eller flere slike symboler hvor som helst på hjulene aktiverer man freespins-spillet i Tycoons spilleautomat. Mens freespin-rundene pågår vil et av hjulene 2, 3 eller 4 gjøres om til et wildhjul, og få en funksjon som en joker. Alle vinnende kombinasjoner kan derfor gå gjennom det aktuelle hjulet og bli forlenget eller komplettert. Gevinstkombinasjoner som inneholder karakteren som utløste freespins blir doblet i forhold til utbetalingstabellen!

Betsoft er glad i Click Me-bonusspill og dette får vi også oppleve i Tycoons. Click Me-bonusen aktiveres hvis man får en kombinasjon av symbolene gullbarrer, seddelklyper og sjekkheftet – i en tilfeldig rekkefølge – på linje 1, 2 eller 3. Velg ett av symboler for å vinne en gevinst – enkelt og greit!

Tycoons spilleautomat tilbyr oss også et bonusspill som heter Hvem Vinner Hånden. Dette spillet aktiveres når vi får 3 eller flere eksemplarer av symbolet som viser utdeling av spillekort, og bonusrunden er enkel nok: hvem av de søkkrike og vellykkede menneskene vinner den neste kortrunden

En progressiv jackpot kan vi jaggu også stikke av med hvis vi virkelig har dagen. 5 stresskoffertsymboler langs en aktiv gevinstlinje, samtidig som man spiller med maks innsats, vil sørge for at dollartegn kommer til syne i øynene dine når jackpotten cashes inn! Progressive jackpotter finnes det masse av og slike kan du finne i Super Lucky Frog og Mr. Vegas!

Grafisk sett er dette et lite mesterverk av Betsoft, og temaet er morsomt nok! Vi får også en del gode funksjoner, noe som inkluderer bonusspill og freespins. Bonusspillene er allikevel litt for enkle, og det kunne nok være lagt enda mer tid i dem for å gjøre spillingen mer spennende! Allikevel er Tycoons spilleautomat en meget bra automat som legger seg på øverste halvdel blant Betsofts Slots3-spill.