Under The Sea

Langt der nede under den klare og skinnende overflaten ligger et fantasiland av et korallrev – sydende av liv! Alt dette er innrammet av delikat svaiende sjøgress, mens fisker i de mest fantastiske farger piler rundt og den vakre havfruen passer på skattene som finnes der. Vil du få øye på den merkeligste østersen som finnes der? Den som har den perfekte perlen? Havets fantastiske skatter ligger klare for deg i dét du tar sats og stuper inn i spilleautomaten Under The Sea!

Under The Sea – Betsoft spilleautomat

I Under The Sea har utviklerne i Betsoft fått slått seg løs med fargebruk og alt annet som gjør livet under vann spennende og fascinerende, og resultatet har blitt bra! En forholdsvis enkel, men godkjent automat som har gode funksjoner, og i denne omtalen tar vi et dypdykk inn i materien og ser hva Under The Sea består av.

Ta også veien ned i dypet i spilleautomaten Subtopia!

Når automaten har lastet inn ser vi at vi får et helt alminnelig slot-oppsett med 5 hjul og 3 rader, samt at vi vinner våre gevinster over 30 forskjellige gevinstlinjer. Når det kommer til innsatsen så ser vi at vi kan sette opptil 5 mynter pr. linje, noe som skulle gi maksimal 150 mynter i sving. Den høyeste myntverdien er på 0.50, og maks innsats blir derfor på 75 kreditter.

Den vanligste bonusfunksjonen i spilleautomater er wildsymbolet, og i Under The Sea er dette wildsymbolet representert av symbolet som viser perlemuslingen. En wild er egentlig bare et annet navn for en joker, og det vil si et symbol som kan være med i en hvilken som helst kombinasjon av vanlige symboler, med unntak av scattersymbolet og bonussymbolet. I Under The Sea er det gjort slik med wildsymbolet at hvis man får en kombinasjon hvor det er 1, 2 eller 3 wildsymboler tilstede i den vinnende kombinasjonen vil gevinsten bli multiplisert med henholdsvis 2, 4 eller 8!

Scattersymbolet er et viktig symbol og er representert av skipsvraket. Et scattersymbol trenger ikke å følge gevinstlinjer for å gi utbetaling, men så lenge man får 2 eller flere tilfeldig spredt utover hjulene så vinner man gevinster. I Under The Sea gir to scattere en gevinst på 300 mynter, mens 3, 4 og 5 scattere gir henholdsvis 8, 12 og 15 free spins. Når man er i free spins multipliseres alle gevinster med 2 i forhold til normalen.

Utviklerne i Betsoft Gaming har ryddet plass til et lite bonusspill i Under The Sea, noe som selvsagt er veldig positivt. 3 skattekistesymboler uansett hvor på hjulene åpner bonusspillet, og her er det bare å grave godt ned i kisten for å finne skattene!

Under The Sea er alt i alt en brukbar spilleautomat som egentlig har de funksjonene vi mener er et must i spilleautomater, altså free spins og bonusspill, uten at den klarer å begeistre oss 100%. Grafikken slipper vi definitivt å klage – det er tross alt Betsoft – og spilleopplevelsen er helt grei, men kanskje litt flat. Gjør deg opp din egen mening ved å prøve her på SpillNorgesAutomaten!