Untamed Bengal Tiger

Microgamings populære Untamed-serie startet med spilleautomaten Untamed Bengal Tiger og markerte med dette at utviklerne hadde valgt å gå nye veier og skape noe nytt. Dette er en god spilleautomat som skiller seg ut fra horden av spilleautomater fra Microgaming. Prøv Untamed Bengal Tiger og alle dens funksjoner her på Spill Norgesautomaten. Hvis du vil spille med ekte penger kan vi anbefale at du benytter deg av en av bonusene som du finner rundt automaten.

Untamed Bengal Tiger – Microgaming spilleautomat

Microgaming formelig spyr ut spilleautomater hver måned, og det er så definitivt varierende kvalitet på det som kommer ut. Med jevne mellomrom kommer det imidlertid spilleautomater som holder høy kvalitet, og det var derfor en lettelse da de besluttet å skape sin dyrebaserte Untamed-serie med spilleautomater. Foruten denne automaten, Untamed Bengal Tiger, så består serien for øyeblikket av Untamed Giant Panda og Untamed Wolf Pack. Disse automatene har en del fellestrekk så som enkelte av funksjonene, men også designet er pent og gjenkjennelig – som det må være i en serie. Micrgaming har heldigvis gjort en klok vurdering og kommet med nye funksjoner på hver av automatene, slik at ikke spilleautomatene i Untamed-serien bare blir forskjellige når det kommer til tema og grafikk, men også når det gjelder funksjoner.

Hva er det da som gjør at Untamed Bengal Tiger skiller seg ut fra den uhorvelige mengden av spilleautomater som finnes på online casinoer? Automaten har flere gode funksjoner, men vi starter med å se på selve oppbygningen av Untamed Bengal Tiger. Det kanskje mest synlige valget som er gjort med Untamed Bengal Tiger er at man har valgt bort gevinstlinjene, noe som har lagt til rette for bruken av 243 Ways to Win. Way Wins innebærer at man vinner gevinster så lange tilstrekkelig mange symboler havner på inntilliggende hjul, samt at kombinasjonen starter på hjulet lengst til venstre. Så lenge symboler havner på hjul som ligger inntil hverandre på rad, med start på 1. hjul, så blir det gevinst. Totalt gir dette da 243 gevinstkombinasjoner, som også da er opphavet til tittelen på funksjonen. Utover dette så har automaten det sedvanlige oppsettet med 5 hjul og 3 rader.

Vi nevnte i starten av artikkelen at Untamed-serien har både likheter og forskjeller i funksjoner, og en av likhetene er Collect A Wild-funksjonen. Untamed Bengal Tiger har et ordinært wildsymbol som fungerer som en erstatter for andre ordinære symboler på hjulene. Det er kanskje enklere hvis man bruker begrepet ‘joker’ om wildsymboler, i og med at det kan inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler. Som tittelen på funksjonen antyder så handler det også om at man kan samle wilds. Under hvert hjul ser man fire små ruter og hver gang man får et wildsymbol på et hjul vil en av rutene under hjulene bli markert. Når man har fått fire wilds på det samme hjulet, vil det aktuelle hjulet bli til et utvidet wild i hele fire spinn. At det blir utvidet betyr at hele hjulet blir til et wildsymbol, noe som vil øke mulighetene for gevinst markant.

Vi finner også et scattersymbol i Untamed Bengal Tiger som kan utløse gratisrunde-spillet på 20 freespins, hvis man får 3 eller flere av dem uansett posisjon på hjulene. Scattersymbolet er representert av et tigerøye, og av og til kan deler av dette symboler vises i overkant eller underkant av et hjul – et såkalt ‘peeking’ scatter. Har man da allerede to helt synlige scattere på hjulene vil dette peeking scatter-symboler flytte seg opp eller ned (nudges) slik at gratisrundene utløses. Denne funksjonen kalles for Lucky Nudge og er tilgjengelig i hele Untamed Serien.

Man får altså tilgang til gratisrundene på samme måte i alle Untamed-automatene, men i selve gratisrundene har alle automatene hver sin spesielle wild-funksjon. I Untamed Bengal Tiger heter denne funksjonen Trailing Wilds. Trailing Wilds innebærer at wildsymboler som kommer til syne på hjulene i gratisrunden dobler seg og at det ene av disse symbolene ‘glir’ ned og dekker også den neste posisjonen på hjulet. Får man et wildsymbol i øverste posisjon etter endt spinn vil symbolet dobles til to wildsymboler og det ene deretter gli ned til neste posisjon på hjulet og bli der det neste spinnet. Dette spinnet vil derfor hjulet være dekket av to wilds, og slik forstsetter det helt til hele hjulet er dekket. Når wildsymbolet har nådd nederste posisjon på hjulet avsluttes Trailing Wilds etter det påfølgende spinnet.

Den siste av funksjonene vi tar med er at man har muligheten til å gamble med alle gevinstene man vinner i Untamed Bengal Tiger. Man klikker enkelt og greit på gamble og justerer deretter på + eller – for å sette gamble-oddsen.

Untamed Bengal Tiger var et kjærkomment friskt pust fra Microgaming da automaten kom våren 2012, og heldigvis valgte Microgaming å fortsette denne serien. Untamed Bengal Tiger er en innholdsrik og ikke minst grafisk utsøkt automat som tilbyr oss mange gode funksjoner. Et bonusspill hadde allikevel vært prikken over i’en, men pytt pytt. Prøv spilleautomaten selv og finn ut om du også liker den!