Untamed Giant Panda

Untamed Giant Panda er spilleautomat nummer 2 i Microgamings Untamed-serie som omhandler spesielle dyr fra forskjellige kanter av jordkloden. Denne gangen er det den utrydningstruede pandaen som står for tur, og I Untamed Giant Panda får vi en spilleautomat som holder seg trygt til seriens format, men som også kan by på en ny funksjon som skiller den fra de andre automatene i serien.

Untamed Giant Panda – andre spilleautomat i Untamed-serien

Untamed Giant Panda er som sagt den andre automaten i Untamed-serien av spilleautomater fra Microgaming. I skrivende stund finnes det tre i denne serien og de to andre er Untamed Bengal Tiger og Untamed Wolf Pack. Automatene er i all hovedsak nokså like og har flere like funksjoner, men det finnes allikevel noen viktige forskjeller som skiller automatene fra hverandre og som sørger for at de ikke blir for like.

Rent teknisk er Untamed-automatene likt bygd opp, og også Untamed Giant Panda benytter seg av Way Wins, og har derfor droppet gevinstlinjene. Dette sørger for at gevinster utbetales når man får like symboler på hjul som ligger inntil hverandre, samt at kombinasjonen starter på det første hjulet. Ingen linjer følges med andre ord. For øvrig har ikke Microgaming vært eksperimentell når det gjelder antall hjul og rader, og vi får her det helt vanlige oppsettet med 5 hjul og 3 rader.

En av funksjonene som er videreført i alle Untamed-automatene er muligheten til å samle wild-symboler. Under hvert hjul kan man se 4 små ruter, og for hvert wildsymbol som kommer til syne på et hjul vil det bli markert i en rute under det respektive hjulet. Når alle fire rutene under hjulet er fylt opp vil det aktuelle hjulet blir til et utvidet wild i fire spinn, det vil si at hele hjulet er et wild. Wildsymbolet fungerer forøvrig som på andre automater ved at det har en jokerfunksjon og kan inngå i kombinasjoner med alle ordinære symboler.

Untamed Giant Panda har også et integrert freespin-spill som man får tilgang til om man får 3 eller flere scattere i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Uansett hvor mange scattere man får vinner man 10 gratisrunder på casinoets regning. Scatteren kan også utløse en aldri så liten bonusfunksjon som heter Lucky Nudge hvis man bare ser deler av det øverst eller nederst på et hjul – altså en ‘peeking’ scatter. Hvis man har to scattere fra før på hjulene vil et peeking scatter nudge opp eller ned, altså flytte seg, slik at det blir helt synlig på hjulene og dermed utløse gratisrunder.

Untamed-automatene skiller seg først og fremst fra hverandre ved at de har forskjellige wild-funksjoner i gratisrundene. I Untamed Giant Panda heter denne wild-funksjonen Brilliant Wilds, og her vil alle wild-symboler som kommer til syne på hjulene under gratisrundene holde sin posisjon til alle freespins er over. Dette betyr at man kan få mange wilds på hjulene samtidig gjennom alle rundene, noe som derfor kan generere store gevinster.

Alle gevinster kan man gamble med og da klikker man bare på ‘Gamble’-knappen. Her justerer man med + og – og setter med det en odds for hvor mye man kan vinne på gamblingen, samt hvor stor muligheten er for å vinne.

Untamed Giant Panda følger opp den første automaten i Untamed-serien, Untamed Bengal Tiger, på en god måte. Hovedtrekkene er de samme, noe som vil si at flere av funksjonene er like, men dette er kanskje nødvendig for at man skal kunne skape en serie av automater med samme tema. Hovedsaken er imidlertid at man får noe nytt for hver automat og i Untamed Giant Panda får vi Brilliant Wilds som rett ut sagt faktisk er brilliant! Prøv automaten selv her!