Untamed Wolf Pack

Vi ønsker deg velkommen til Untamed Wolf Pack – den tredje automaten i Microgamings Untamed-serie. I denne automaten blir vi med ut i den iskalde villmarken sammen med en ulveflokk, og her er det bare å ule mot månen og håpe at gevinstene kommer flommende mot oss lik kaskader av månelys! Spill Untamed Wolf Pack gratis her eller ta med deg en av bonusene under og prøv med ekte penger!

Untamed Wolf Pack – tredje spilleautomat i Untamed-serien

I den tredje automaten i Microgamings spilleautomatserie Untamed får vi altså stifte bekjentskap med spilleautomaten Untamed Wolf Pack, og som du skjønner av tittelen så er det ulvene som er i sentrum denne gangen. Vi får en spilleautomat som følger denne seriens stramme regi, men vi får også en ny wild-funksjon i gratisrunde-spillet, akkurat som i de to foregående automatene Untamed Bengal Tiger og Untamed Giant Panda.

En av de populære funksjonene som har blitt videreført er Collect A Wild som lar oss samle wildsymboler som opptrer på et hjul i små bokser under det respektive hjulet. Når man har fått et wildsymbol fire ganger på det samme hjulet vil dette hjulet bli til et utvidet wild, i hele fire spinn. Et utvidet wild betyr at hele hjulet blir til et wildsymbol, noe som øker vinnermulighetene stort. Wildsymbolet fungerer forøvrig som en joker, og kan med det inngå i kombinasjoner sammen med alle ordinære symboler.

Også i Untamed Wolf Pack har vi muligheten til å vinne gratisrunder, noe vi gjør ved å få tre scattere i en tilfeldig posisjon på hjulene. Man vinner 10 freespins uansett hvor mange scattere man får, og dette er litt uheldig ettersom flere scattere burde utløst flere runder. Får man en såkalt ‘peeking’ scatter, dvs. at bare deler av scatteren vises i underkant eller overkant av et hjul, samtidig som man har to scattere på hjulene fra før, vil denne ‘peeking’ scatteren nudge (flytte) seg opp eller ned slik at den kommer helt til syne på hjulene og dermed gir oss gratisrunder. Denne funksjonen kalles for Lucky Nudge.

Som i de andre Untamed-spilleautomatene ligger den største forskjellen i wild-funksjonen som vi finner i gratisrundene, og i Untamed Wolf Pack heter funksjonen Running Wilds. Running Wilds er en meget spesiell funksjon som er litt vrien å forklare. For hvert spinn som går vil antallet wilds som er tilgjengelig på hjulene vokse – med ett wild pr. runde – og vil opptre som stablede. At de opptrer som stablede betyr at du kan se blokker med wilds på hjulene når de spinner, og for hvert spinn som går vil disse blokkene vokse og kan bestå av opptil 13 wilds. I gratisrundene starter wilds i blokker på 3 symboler, og for hver runde vokser de altså med ett symbol. Man kan derfor oppleve å få flere hjul som er dekket av wilds samtidig, noe som gir enorme gevinster!

Å gamble gevinstene er også mulig, og dette gjør man ved å trykke å ‘Gamble’ etter å ha vunnet. Man kommer da til et nytt skjermbilde hvor man ved hjelp av + og – justerer oddsen man har for å vinne, og får samtidig se hvor stor en eventuell gevinst kan bli.

Untamed Wolf Pack er etter vår mening den sterkeste av automatene i Untamed-serien, ene og alene på grunn av den fantastiske Running Wilds-funksjonen som meget vel kan sørge for at man får Big Wins i gratisrundene! Ellers er grafikken strøken og det samme gjelder for lydbildet. Vi anbefaler at du prøver automaten selv for å gjøre deg opp din egen mening – og det gjør du selvsagt gratis på Spill Norgesautomaten!