Valentines day er rett rundt hjørnet, folkens

Søndag 14. Februar er den store dagen her! Det er på tide å feire kjærligheten igjen. Det bør man vel strengt tatt gjøre hver eneste dag, men Valentines day er en fin måte å markere hvor glad du er i din kjære.
Du begynner å få dårlig tid hvis du ikke har kjøpt inn en gave enda. Nå må du gå for ett av to valg.

1: Du har penger nok. Fint, da løper du i butikken og kjøper noe flott.

2: Du kunne som de fleste trenge noen ekstra kroner. Da foreslår vi å gjøre et forsøk på å fylle opp lommeboken litt. Her på spillnorgesautomaten har du et vanvittig utvalg av spilleautomater å velge mellom. Hva med å klikke deg inn på noen av dem og se hva som kan vente deg? Det koster ikke et eneste øre å prøve spillene. Finn et som passer deg, og hent en brillefin bonus som du kan leke deg med. Store gevinster blir utbetalt daglig på disse spillene, og det er ingen grunn til at dette ikke skulle være nettop din dag!
Haler du i land en pen gevinst, så kan du dra avgårde til gavebutikken med et stort glis om munnen. Skulle du ikke vinne noe, så ikke fortvil. Da er det bare å dra fram gitaren og varte opp med en kjærlighetssang til din utkårede. Det er alltid en innertier.

Et tips kan være å prøve seg på Gold Factory. Det skulle vel passe for anledningen? Eller hva med Starburst? Her har du spillsymboler i form av edelstener!

Mulighetene er mange. Sjekk ut listen med spilleautomater her, og få muligheten til å virkelig slå på stortromma for å imponere din kjære.