Vestlandet vant nok en gigantgevinst!

I går gikk altså den store jackpotten på spilleautomaten Hall of Gods, og enda en gang var det Betsson i kombinasjon med en nordmann som spilte hovedrollen!

Det var knyttet stor spenning til hvor den store jackpotten på Hall of Gods skulle enda, men ingen ble vel egentlig spesielt overrasket da 54,3 millioner kroner fant veien til Norge – og Vestlandet! I fjor vant nemlig en ung student fra Hordaland hele 92 millioner kroner hos det samme selskapet!

Mann fra Sunnmøre vant 54,3 millioner

Vestlandet var altså igjen sentralt da gevinsten på hele 54,3 millioner kroner skulle utbetales, og denne gangen var det en mann i 40-årene som var den heldige vinneren da han spilte hos Betsson. Dette er faktisk den tredje største pengespillgevinsten som er vunnet i Norge noen gang, men denne gevinsten er faktisk ikke hele historien om mannens hell. Allerede dagen før vant den heldige sunnmøringen over en million kroner, også dette hos Betsson, på spilleautomatene Super Lucky Frog (450.000 kroner) og Hall of Gods (700.000)! Hvis ikke dette kan kvalifiseres til betegnelsen som Norges heldigste mann er det vel ingenting som kan det! Betsson uttalte at sannsynligheten for dette omtrent er det samme som å bli truffet av lynet 2 ganger!

– I sjokk

Mannen skjønte først selv lite eller ingenting da den store gevinsten var et faktum og uttalte følgende: –Jeg er helt i sjokk. Først så trodde jeg det var en spøk, så jeg begynte å telle på summen. Da ble jeg enda mer usikker, men så skjønte jeg at det stemte, uttalte han til Betssons blogg. Country Manager for Betsson Norge, Paul Myklebust, var også meget fornøyd med å ha fått muligheten til å dele ut enda en stor gevinst til en nordmann. – Dette må være en av Norges heldigste menn. Selv synes jeg det er utrolig gøy å dele ut enda en kjempegevinst til en av våre norske kunder. Hvem vet? Mega Fortune-jackpotten nærmer seg 50 millioner kroner i skrivende stund, så vi får håpe at det blir et norsk hat-trick snart.

Økonomisk rådgivning

Storvinneren ønsker å være anonym, noe som er helt vanlig, og han han har også fått tilbud om økonomisk rådgivning fra Betssons eksperter. Som den sindige sunnmøringen han er ligger det ingen store utskeielser og venter i fremtiden. – Jeg skal betale litt gjeld, så får vi se hva som skjer etterpå. Jeg har ikke rukket å tenke så mye på hva jeg vil bruke pengene til, så det tar vi senere.

Eksklusiv casino bonus hos Betsson

Som nevnt i artikkelen er det altså jackpotten på Mega Fortune som står for tur, og hvis du ønsker å prøve deg er det bare for deg å registrere en konto her via våre sider. Det venter deg en fin-fin eksklusiv bonus og 20 gratisrunder på Mega Fortune!