Victorious

Romertiden var en fascinerende tidsalder på mange måter, og noe av dette har vi sett i både filmer, bøker, tv-serier og dokumentarer. Det var jo selvsagt bare et tidsspørsmål før denne epoken også skulle komme ut i spilleautomatform, og dette har vi fått en bevis på gjennom Net Entertainments spilleautomat Victorious. Hos Spill Norgesautomaten spiller du Victorious gratis så lenge du vil, og om du føler for å spille for ekte penger kan du sjekke ut våre eksklusive bonustilbud som du ser under her.

Victorious – romertiden i en spilleautomat!

Når Victorious har lastet inn merker man fort at spilleautomaten ikke er den lekreste man har sett, rent grafisk. Faktum er at grafikken er tegnet og på grensen til stygg, hvis man skal være helt ærlig. Det er imidlertid ikke i det ytre at Victorious’ styrke ligger, og det er først når vi begynner å snakke om spilleautomatens spesialfunksjoner og utforming rent teknisk at vi merker at Victorious har et potensiale.

Victorious anvender seg av Way Wins, noe vi kjenner fra andre automater som Alien Robots og Thunderfist – også dette automater fra Net Entertainment. Way Wins sørger for at de tradisjonelle gevinstlinjene er borte, og i stedet vinner man gevinster når tilstrekkelig mange identiske symboler havner på hjulene inntil hverandre med start fra hjulet helt til venstre. Det totale antallet kombinasjoner som kan oppnås er 243 stykker.

Freespins er noe som spilleautomater med respekt for seg selv må ha, og som Victorious besitter. Disse aktiveres av de gyldne kransene, men det som er litt spesielt er at disse symbolene på havne på inntilliggende hjul for å aktivere gratisrundene – noe som er litt uvanlig med scattersymboler som aktiverer freespins. Dette er litt negativt, men antallet freespins man kan vinne til tillegg til gevinstmultiplikatoren døyver skuffelsen noe. Har man flaks kan man vinne så mange som 25 freespins – alle med en gevinstmultiplikator på 3x.

Victorious har dessuten et wildsymbol som erstatter alle andre vanlige gevinstsymboler, og dette symbolet kjennetegnes av den gyldne ørnen Fyller man opp hjulene med massevis av ørner er det svært gode muligheter for at man vinner store gevinster, spesielt ettersom ørnen har muligheten til å erstatte den Cæsar-lignende figuren som betaler ut fine gevinster. Akkurat som vanlig erstatter ikke wildsymbolet scattersymboler og kan derfor ikke aktivere gratisrundene.

Vi er kanskje ikke de største fans av Victorious ettersom automaten etter vår mening mangler for mange funksjoner, men dette hindrer den så definitivt ikke å være populær blant en masse casinospillere. En spilleautomat bør ha et bonusspill, og hvis dette ikke er tilfellet bør andre generøse funksjoner veie opp for denne mangelen – noe de ikke gjør i Victorious. Det er også litt ødeleggende at freespin-kransene må havne på inntilliggende hjul for at man skal kunne vinne freespins, ettersom det i automater flest er slik at tre eller flere scattere tilfeldig plassert på hjulene utløser gratisrunder. Men dette er bare vår mening – du er selvsagt i din fulle rett til å mene noe annet, og du kan gjøre deg opp en mening ved å prøve Victorious gratis her på Spill Norgesautomaten! Husk at du finner gode bonustilbud tilknyttet automaten her.