Viking Age

I Viking Age får vi bli med vikingkvinnen Amma og hennes barske krigere på plyndring etter rikdommer – og det er bare å håpe på at det drypper litt på deg også! Slip økser og sverd og dra på tokt!

Viking Age – bli med på tokt!

Viking Age spilleautomat fra Betsoft er en av de store klassikerne når det kommer til automater på nett! Den har alt; action, bonusspill, free spins og en fantastisk introduksjonvideo samt glitrende grafikk forøvrig! Her er det bare å sette seg godt til rette og spinne i vei!

Når det kommer til oppsettet er Viking Age en spilleautomat som representerer en vanlig standard, nemlig 5 hjul, 3 rader og 30 linjer. Åpner man alle innsats-slusene kan man spille med opptil 5 mynter pr. linje med en verdi pr. mynt på maksimalt 0.50. Dette gir en høyeste innsats pr. spinn på 75 kreditter.

Den første funksjonen vi ser på er den som kalles for Runestone Doors, og denne aktiveres når hjelmsymbolet kommer til syne i 3 eller flere eksemplarer hvor som helst på hjulene. Hjelp Amma å velge blant runene, og hvis du er heldig finner du pengepremier, free spins eller en aktivering av bonusspillet!

Multiplier Free Spins i Viking Age aktiveres når man får minst 3 eksemplarer av Amma i en tilfeldig posisjon på hjulene. Amma vil nå finne frem en multiplikatorfunksjon som ligger bak en av steinene vi kan se rundt automaten, og denne vil være aktiv mens free spins pågår. For hvert free spin snurrer også multiplikatoren, og hvis man får en vinnende kombinasjon langs en linje som har lik multiplikator på begge sidene, vil gevinsten multipliseres med den aktuelle verdien.

Arm Wrestlig er tittelen på bonusspillet i Viking Age, og her skal de to store viking-gutta måle krefter – på alvor! Håndbaksymbolet i 3 eller flere eksemplarer aktiverer dette spillet og vi tas med til en nytt skjermbilde hvor vi må velge den av vikingene vi tror vil stikke av med seieren. Blir det Erik eller Elgrim? En ting er i hvert fall sikkert – det er to store bajaser vi snakker om her! Etter at man har valgt den man tror blir vinneren, skal man velge kron eller mynt på mynten for å få til en avgjørelse av kampen. 3 riktige gjetninger fører til at din utvalgte viking vinner, mens motsatt resultat gir et tap!

Viking Age er en av de spilleautomatene man bare er nødt til å prøve! Dette er tøft og barskt og brutalt – på en gang! Samtidig er det lekkert utført av Betsoft, og både funksjoner, grafikk og musikk er perfekt! Sjekk også ut Hall of Gods med sitt norrøne tema!