Viking’s Treasure

Da hopper vi rett inn i vår tidsmaskin og begir oss tilbake til en langt mer brutal tid, nemlig vikingtiden! Viking’s Treasure er en av NetEnts spilleautomatklassikere og er en, på alle måter, enkel historie. Her hos Spill Norgesautomaten spiller du Viking’s Treasure direkte i nettleseren, og hvis du vil spille med ekte penger klikker du bare på en av bannerene til våre samarbeidspartnere som du finner rundt automaten.

Viking’s Treasure – en reise tilbake til vikingtiden!

Viking’s Treasure er gammel røver i spilleautomat-sammenheng og er en automat som passer godt for spillere som ikke krever spesielt mye ekstra av sine spilleautomater. Viking’s Treasure er nemlig, som vi var inne på tidligere, veldig enkel og mangler nesten alt som har med spesialfunksjoner å gjøre. Liker du Viking’s Treasure så er det nok sannsynlig at det er den nostalgiske verdien som betyr noe, og lite annet.

Automaten har relativt få gevinstlinjer – 15 i tallet – og dette er noe mindre enn hva NetEnt bruker å utruste automatene sine med. Innsatsmulighetene er også nokså beskjedne, og en spillerunde blir ikke dyrere enn 375 kroner – noe som inntreffer hvis man spiller med fem mynter på hver linje og med en myntverdi på 5.00. Viking’s Treasure er således ingen highroller-automat, selv om 375 kroner pr. runde heller ikke er noen beskjeden sum.

Har da Viking’s Treasure noe å by på i det hele tatt? Joda, det har den. Selv om wildsymboler ikke er noe som får den jevne automatspilleren til å heve øyenbrynene, så er de i alle fall på plass. Foruten å erstatte andre vanlige symboler kan wilds også betale ut gevinster på egen hånd.

Viking’s Treasure har, foruten wilds, et gratisrunde-spill som aktiveres på tradisjonelt vis, det vil si når tre scattersymboler dukker opp på hjulene – i helt tilfeldig posisjoner. Du får da 15 gratisrunder på casinoets regning når dette inntreffer. Mens gratisrundene pågår blir alle gevinster multiplisert med tre i forhold til den ordinære gevinsttabellen, og det er derfor mulig å dra hjem noen ganske anseelige summer.

Være seg lyd eller grafikk, så er ingen av disse noe å hisse seg opp for i Viking’s Treasure da de i ærlighetens navn er ganske mediokre. Nei, spiller man på Vikings Treasure med jevne mellomrom er det sannsynligvis for å tilfredsstille andre behov. For å oppsummere litt så kan vi si at, tross alt, Viking’s Treasure er en klassiker og en automat man kan ta seg noen spillerunder på når lysten til det skulle dukke opp. Den er imidlertid ikke blant våre favoritter og det er det nok flere andre som også er enige i.

Sjekk også ut Viking Age!