Vinn Egypt-reise til 25.000 kroner!

VinnEgyptFerie-betsson

Har du ennå ikke bestilt drømmeferien til sommeren? Kanskje kan det være lurt å vente litt til, for hos Betsson har du muligheten til å vinne en Egypt-tur for to personer til 25.000 kroner!

Egypt kan virke utrolig forlokkende på mange, og spesielt nå som kvikksølvet i graderstokken simpelthen nekter å krype noe merkbart høyere selv om vi er i slutten av april!

Ferie for to til 25.000 kroner!

Ferieturen man kan vinne går altså til Egypt, og er for to personer og har en verdi på 25.000 kroner – noe som skulle være nok til å få noen herlige dager i deilig sommervarme.

Bli kunde hos Betsson nå – få bonus på 200% opptil 1500 kroner!

Fra og med i dag kan du skaffe deg lodd til trekningen av turen i Betssons innskuddslotteri, og får du akkurat det riktige loddet venter det deg en tur av den uforklemmelig sorten til pyramidene og sfinxen i Giza! For at du skal kunne vinne må du derfor delta og det gjør du ved å melde deg på konkurransen på Betssons kampanjesider.

Etter at du er påmeldt mottar du et lodd for hver 400 kroner du setter inn og spiller for i Betssons store online casino – frem til og med søndag. Hvis navnet ditt trekkes opp av hatten er det bare å pakke koffertene med sommertøy og ta med seg en spesiell venn til Egypt. Jo mer penger du setter inn og spiller for, jo flere lodd vil du få og jo større blir dine vinnermuligheter!

Kampanjen gjelder frem til 5. mai 2013 kl. 23.59 – da vil det ikke deles ut flere lodd, og det betyr at du har frem til søndagen på deg!

Ekstrabonus!

Når du har fått hendene på det første loddet ditt vil du motta en ekstra bonus. Denne bonusen er 10 free spins på en spilleautomat, og hva er vel mer naturlig enn at disse rundene tildeles på Egyptian Heroes fra Net Entertainment! Disse rundene vil bli gjort klar for deg neste mandag mellom kl. 18.00 og 23.59

Betssons spesialbonus til nye kunder

Ved å registrere en konto hos Betsson via våre sider får du en eksklusiv bonus! Du får 200% på ditt første innskudd opptil 1500 kroner – hvilket vil si at et innskudd på 750 kroner vil gi deg 1500 kroner i bonus, og totalt 2250 kroner å spille for! Stikk til Betsson og gjør et innskudd på 400 kroner – mumiene venter på deg!