Vinn en tur til Las Vegas!

Dette er en videreføring av fjorårets suksess. Casumo gjentar den populære konkurransen, der du kan ende opp med en tur til Las Vega og få med deg €5000 i lommepenger. Disse kan du bruke på is og brus om du vil, men jeg tipper vel at de fleste vil finne det fristende med en tur eller ti på “the strip”, der casinoene ligger på rekke og rad. I tillegg blir det delt ut pengepremier til de beste spinnerene.

Kort fortalt er det snakk om en utfordring der meningen er å løse spesifikke oppgaver ved å nå visse mål med færrest mulig spinn på spilleautomater du velger selv. Du vil få god hjelp av gratisspinn som deles ut gjennom prossessen. Trikset for å gjøre det bra her er å gjøre seg godt kjent med automatene. Du kan for eksempel bli bedt om å samle så mange gevinster som mulig på rad, eller en størst mulig gevinst innen et visst antall spinn. Det er enormt store forskjeller på automatene når det gjelder utbetalinger. Noen vil gi små, men hyppige gevinster, men andre gir større gevinster, men da selvfølgelig med større mellomrom. Du finner en stor spilloversikt her på spillnorgesautomaten hvor du kan prøve spillene gratis. Da har du et godt grunnlag for å velge de riktige spillene under konkurransen. På nettsidene til Casumo finner du nærmere beskrivelse av spilleregler og hvordan du melder deg på.

Har du ikke bestemt deg for hva du skal gjøre i ferien enda, så ta for all del turen innom nå. Dette kan bli tidenes tur!

lasvegasstrip