Vinn iPhone 5S her!

Vinn iPhone5 LeoVegas

Nå har du muligheten til å sikre deg en skikkelig førjulspresang hos LeoVegas! Sett inn penger og vær med i trekningen av en splitter ny iPhone 5S!

LeoVegas skal kvitte seg med totalt 5 iPhone 5S den 1. desember og du har hele november på deg til å kvalifisere deg for trekningen!

Vinn iPhone5S

Slik blir du med!

Å være med i denne trekningen er enkelt og ukomplisert, og alt LeoVegas krever for at du skal være med i konkurransen er at du setter inn minimum 1000 kroner på din spillekonto, eller registrerer deg en konto og setter inn minst 1000 kroner på den. Hvis du gjør det en gang nå i november er du kvalifisert til å være med i trekningen av en herlige iPhone 5S!

Telefonen vi her snakker om er modellen som kommer i gull og som har et minne på 16 GB. Telefonen fikk nesten pinlig mye skryt i Dagbladet og spesielt begeistret var de der for det forbedrede kameratet og den herlige nyvinningen som sørger for at man kan låse opp telefonen ved hjelp av fingeravtrykk.

Stor bonuspakke for nye kunder!

Hvis du ikke har en konto hos LeoVegas har du herved fått en meget god grunn til å fikse deg en konto i dette herlige casinoet! Her er det så mye godsaker i vente at vi er nødt til å lage en listeoversikt til deg!

1. Når du har fylt ut registreringskjemaet hos LeoVegas har du allerede sikret deg 20 freespins på Starburst!

2. Når du setter inn dine første kroner, og da gjerne over 1000 kroner, får du ytterligere 180 freespins på Starburst – du har nå sikret deg hele 200 freespins!

3. Du får også en bonus på det første innskuddet ditt på 200% opptil €100!

4. Hvis du setter inn over 1000 kroner er du i tillegg med på trekningen av den nevnte telefonen – en splitter ny iPhone 5S!

Hvis du ikke er overbevist nå, vil du sannsynligvis aldri bli det!

Lykke til i trekningen!