Vinn tur til Mexico hos Mr Green!

SummerDreaming_MrGreen

Julen og nyttår har akkurat passert og vi beveger oss sakte mot lysere og varmere tider. Sol har vi allikevel behov for og Mr Green gir oss muligheten til å vinne en tur til deilige Mexico hvor sandstrender venter på oss!

Mr Green arrangerer nå konkurransen Summer Dreaming hvor det altså er en ferie i potten, i tillegg til at det deles ut 5000 free spins i dagens spill hver dag!

Vinn tur til Mexico!

I denne kampanjen har du hver dag muligheten til å skaffe deg et lodd i trekningen av Mexico-turen, og dette gjør du ved å spille 20 runder på dagens spill. Hvis du i tillegg timer spilletiden din kan du også vinne 50 free spins på dagens utvalgte automat, og begge disse kampanjene krever at du har gjort et innskudd på din Mr Green konto dagen i forveien før kl.24.00. Det er de første 100 som logger inn på dagens automat hver dag som vinner 50 free spins. Tidspunktet vil være tilfeldig mellom kl. 17 og 22, men du kan hver dag sjekke når vinduet er åpent på Mr Greens kampanjesider.

Dagens spill er Devil’s Delight og du må da altså spille 20 runder med ekte penger på automaten for å kunne vinne et lodd til trekningen av en ferietur til Mexico, i tillegg til at du må ha satt inn penger på din konto i går! Hvis du i tillegg spiller mellom kl. 18 og 20 har du muligheten til å vinne 50 free spins, men da må du som sagt ha gjort et innskudd i går. Gjør du et innskudd i dag kan du delta i denne kampanjen i morgen.

Det venter altså en luksusferie til Mexico for to personer på femstjerners hotell! Transport fra Gardemoen og til hotellet i Mexico tur/retur er inkludert.

Noen små regler

Man kan kun få ett lodd hver dag, og man kan kun få 50 free spins hver dag. Skal du få lodd og vinne free spins må du ha satt inn penger på din Mr Green konto dagen i forveien. Gevinster du vinner med dine free spins må omsettes 35 ganger før du kan ta dem ut. Konkurransen varer frem til og med 31. januar og den 1. februar vil vinneren av ferieturen trekkes. Husk å registrere deg på kampanjesiden til Mr Green!

Mr Green Casino bonus

Hvis du ikke er kunde hos Mr Green er dette en gylden anledning! Du får 20 free spins på Mega Joker hvis du registrerer deg her, i tillegg til en innskuddbonus på ditt første innskudd på 100% opptil 3000 kroner. Setter du inn 3000 kroner får du totalt 6000 kroner å spille for!