Voodoo Vibes

Religiøse krefter kan ta mange slags forskjellige retninger, men en ting er felles for alle – de fascinerer mennesker ekstremt mye! I Voodoo Vibes spilleautomat fra Net Entertainment er det voodoo som står i sentrum, og kanskje kan disse skjulte maktene hjelpe deg å vinne noen kroner? Du kan spille Voodoo Vibes gratis så lenge du vil her, men hvis du skulle ønske å spille med ekte penger kan du du bruke en av bonusene til våre samarbeidspartnere som du kan se rundt automaten.

Voodoo Vibes spilleautomat

I Voodoo Vibes er stemningen som den skal være: det er mørkt, vi får en masse klassiske symboler forbundet med voodoo og vi befinner oss i tropiske strøk, kanskje i de karibiske landene hvor voodoo er mest utbredt! Automaten er godt besatt med funksjoner og her er det flere ting som sørger for å holde oss vel underholdt.

Spenningsautomater som dette finnes det flere av; prøv også Fortune Teller og Spellcast!

Rent teknisk så består Voodoo Vibes av de tradisjonelle 5 hjulene, 3 radene og 25 linjer – ikke noe nytt der med andre ord. Man kan satse inntil 4 mynter på hver linje, og totalt er det derfor 100 mynter i sving hvis man spiller med med maks innsats. Myntverdien kan også justeres og kan bli så høy som 5.00. Spiller man med alle kranene åpne blir den maksimale innsatsen pr. spinn 500 kroner.

I Voodoo Vibes finner vi et gratisrundespill som aktiveres om man får 3 eller flere scattersymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene. Vi har imidlertid noe å utsette på gratisrundene, og det er at man ikke kan vinne flere enn 10 runder, noe som er å anse som ganske kjipt, spesielt hvis man får 4 eller 5 scattere. Normalt sett vil flere scattere gi flere og flere gratisrunder. Får man 2, 3, 4 og 5 scattere mottar man også en gevinst lik innsatsen multiplisert med 2, 4, 25 og 100 – også dette noe lavt i forhold til andre NetEnt-automater som utbetaler opptil 4-500 ganger innsatsen.

Voodoo Vibes inneholder også et integrert bonusspill som man åpner når man får 3 eller flere bonussymboler etter hverandre på en aktiv gevinstlinje, startende på hjulet lengst til venstre. I bonusspillet, som ikke er spesielt avansert, men like fullt litt morsomt, får man stikke en voodoo bamse med nål, mens man samler inn pengegevinster.

Noe spesielt mye mer er det ikke å si om Voodoo Vibes med unntak om at spilleautomaten selvsagt også har sitt eget wildsymbol som fungerer som en joker på hjulene. Symbolet kan derfor inngå i kombinasjoner sammen med alle andre ordinære symboler og danne vinnende kombinasjoner. Voodoo Vibes har de fleste funksjoner inntakt, men det er noe uforløst med spillet og kanskje er det at man kun kan vinne 10 gratisrunder som ødelegger litt av helhetsinntrykket? Du kan i hvert fall prøve automaten her og gjøre deg opp din egen mening!