Wild Rockets

Velkommen til Wild Rockets og en spilleautomat det smeller av! Alle som er glade i pyroteknikk og spilleautomater vil like dette tilskuddet fra Net Entertainment. Med 720 innsatsmåter finner man bra med kombinasjoner som kan gi gevinst. Her hos SpillNorgesautomaten får du en vurdering av automaten samt en demo av Wild Rockets spilleautomat. Spill så lenge du vil og orker – tar pengene slutt laster du bare inn siden på nytt!

Wild Rockets – et fyrverkeri av en spilleautomat!

Net Entertainment gjør sitt aller beste for at ingen av spilleautomatene deres skal være for lik hverandre, og dette kommer virkelig godt til syne i Wild Rockets når automaten har lastet seg inn. Her ser man med en gang at spillautomat-designet har et annet opplegg enn det som er normalt, eller tradisjonelt. Det første og det femte hjulet består av tre rader – som normalt – mens andre og fjerde består av fire, og det femte hjulet av hele fem rader!

Grunnen til at designet er utformet på denne måten er fordi Wild Rockets har 720 innsatsmåter eller innsatsveier, i stedet for de tradisjonelle gevinstlinjene, noe vi også kan se i automater som f.eks. Thunderfist og Alien Robots. Her vinner man altså så lenge tilstrekkelig mange identiske symboler havner ved siden av hverandre, og dessuten vinner man både fra venstre og høyre!

Wild Rockets har en anseelig høyeste gevinst som ligger på 480.000 mynter, og hvor mye dette utgjør i rene penger er avhengig av hvilke innstillinger du har gjort på innsatsen. Med alle kranene åpne er den maksimale utbetalingen på en enkelt spillerunde på 2,4 millioner kroner! Det er altså fullt mulig å bli millionær på Wild Rockets om man har Fru Fortuna på sin side.

Foruten de 720 innsatsmåtene så har Wild Rockets en spesiell wildfunksjon, noe som automatens navn bærer bud om. Wildsymbolene har nemlig muligheten til å bli stablede, eller stacked som man sier på engelsk. Det som avgjør er i hvilken retning wildrakettene skytes. Får du et wildsymbol lengst oppe på det tredje hjulet og rakettene skytes nedover på hjulet, innebærer dette at hele det midterste hjulet blir wild.

Scattersymboler er noe som Wild Rockets har tilgjengelig og disse kan aktivere så mye som 50 freespins på en og samme gang. Som om ikke dette var nok så kan scattersymbolene i tillegg gi deg en gevinst som tilsvarer 200 ganger innsatsen. I gratisrundene er wildsymbolene mer tilstedeværende enn i basisspillet, noe som gjør at gevinstmulighetene øker markant i gratisrundene.

Wild Rockets er en spennende og mer enn godkjent spilleautomat fra Net Entertainment. Savnet av et integrert bonusspill er dog et minus og noe vi ikke synes er for mye forlangt. Se om du liker Wild Rockets spilleautomat gjennom å spille gratis så lenge du har lyst her på Spill Norgesautomaten!