Wild Turkey

I den kaklende spilleautomaten Wild Turkey fra Net Entertainment har vi muligheten til å cashe inn store beløp med denne automatens herlige wildfunksjoner! Den høyeste utbetalingen man kan få er på solide 800.000 mynter, og da skulle man ha tilstrekkelig med penger til å servere kalkun hver dag hele året!

Wild Turkey spilleautomat

Wild Turkey er en helt ukomplisert og nokså enkel spilleautomat fra våre favoritter i Net Entertainment. Dette gjør imidlertid ingenting ettersom automaten gir oss muligheten til å vinne helt opptil 60 free spins og store pengebeløp med sine wildsymboler! Automaten har et vanlig NetEnt-oppsett på 5 hjul og 3 rader, samt 20 linjer. Når det gjelder innsatsen så ligger maksinnsatsen på 100 kreditter, ettersom man kan sette inntil 10 mynter innsats på hver linje med en maksimal myntverdi på 0.50.

Wild Turkey handler altså i det store og hele om wilds, og vi skal i resten av denne omtalen se nærmere på automatens funksjoner. Wilds er som mange kanskje vet et engelsk ord som brukes om jokere. En joker i en spilleautomat er et symbol som kan inngå i kombinasjoner med hvilke som helst andre symboler, og i Wild Turkey kan wildsymbolet erstatte alle symbolene.

Wilds får vi massevis av i Muse – Wild Inspirations!

I tillegg til at wildsymbolet både kan forlenge vinnende kombinasjoner og komplettere kombinasjoner slik at de blir vinnende, så er det også dette symbolet som sørger for at vi kan vinne free spins. Free spins er gratisrunder som vi får og som vi kan vinne store penger på hvis vi har litt tur. For at man skal kunne vinne free spins må man få 3, 4 eller 5 wildsymboler samtidig på hjulene i en helt tilfeldig posisjon. 3, 4 og 5 wilds gir oss 15, 30 og 60 free spins, og dette er nesten skamløst mange! Muligheten til å vinne 60 free spins er så sjelden at man nesten kan lure på om det i det hele tatt har forekommet tidligere!

Dette er imidlertid ikke alt! Når man har kommet seg til free spins venter det ytterligere snacks når det gjelder wildsymbolet – man får da stablede wilds! Stablede wilds innebærer at man får flere wilds oppå hverandre på det samme hjulet – altså kan man få 1-3 wilds på et og samme hjul, noe som selvsagt øker gevinstmulighetene betraktelig. Hvis man får et helt hjul dekket av wilds får man i tillegg til økte vinnersjanser også 2 ekstra free spins! Har man litt flaks kan man faktisk få veldig mange ekstra gratisrunder i free spins!

Wild Turkey er som du ser en helt enkel spilleautomat, men NetEnt kompenserer for dette med å tilby uhørte mengde free spins og gode wildfunksjoner, og derfor blir helhetsinntrykket ganske så bra. Hvorfor man har valgt kalkuner som frontfigurer vites selvsagt ikke, men så lenge man kan vinne 800.000 mynter i hovedgevinst kan de gjerne fronte både kalkuner, kyllinger og annet fjærkre for vår del!