Wild Witches

Velkommen til Wild Witches og en spilleautomat som, av naturlige grunner, er ekstra populær rundt St. Hans! Automaten tilhører en av klassikerne fra Net Entertainment ettersom det er en automat som har vært i deres utvalg av spill lenge. På Spill Norgesautomaten spiller du Wild Witches gratis så lenge du har lyst. Når du er klar til å spille med ekte penger er det bare å åpne en konto hos en eller flere av våre samarbeidspartnere du kan se over eller under automaten.

Wild Witches – bli med en tur til Bloksberg og tryll frem gevinster!

Wild Witches er en spilleautomat man blir glad av å spille. Automaten er nemlig en fargerik historie med en grafikk som er langt over middels. De lekre heksene bidrar også naturligvis til å heve stemningen, samt at automaten også har en maksgevinst på 120.000 mynter som lurer i bakgrunnen!

Automaten har rikelig med ingredienser for en riktig hekseblanding og vi finner godsaker som frosker, røtter og øyne på boks i automaten – ingredienser som dessuten hjelper oss å betale ut gevinster. Det er dog lite overraskende at det er heksene og wildsymbolene som står for de skikkelig store gevinstene. Hekserier og annen spenning finner vi også i automaten Voodoo Vibes og Fortune Teller!

Wild Witches har to forskjellige wildsymboler. Begge to erstatter alle andre vanlige symboler for å hjelpe til med gevinstutbetalingene. Det ene av wildsymbolene er derimot gyldent og betaler ut fire ganger så store gevinster som normalt når det inngår i en vinnende kombinasjon. Det vanlige wildsymbolet har dog egenskapen at det kun kan fungere som et vanlig gevinstsymboler. Det gyldne wildsymbolet kan bare dukke opp på det midterste hjulet.

Gratisrunder er noe som mange casinospillere leter etter når de velger seg spilleautomater, og i Wild Witches finnes et gratisrunde-spill som aktiveres av heksekjelene. Tre, fire eller fem heksekjeler, tilfeldig plassert på hjulene, betaler ut henholdsvis 10, 20 og 30 gratisrunder. Under de pågående gratisrundene er alle gevinster multiplisert med tre i forhold til normalen. Det er altså i gratisrundene du har muligheten til å vinne toppgevinsten på 120.000 mynter.

Wild Witches savner en integrert bonusrunde, men automaten er til tross for dette et trivelig bekjentskap, spesielt siden den har både freespins og wildsymboler med ekstra høye multiplikatorer. Vil du spille en klassiker fra Net Entertainment som fortsatt holder mål i dag, så er Wild Witches et klokt valg. Test noen gratis spillerunder her på så siden, så merker du fort om du liker automaten eller ikke!