Wish Master

Alle vet at det å ha en lampeånd kan være lukrative greier, men sjelden har det vel vært så ålreit som i denne spilleautomaten! Wish Master er en veldig god videoautomat som gir oss enkel, men lukrativ underholdning gjennom en meget god bonusfunksjon som kan vare og rekke hvis vi er skikkelig heldige.

Oppsett

Denne spilleautomaten fra NetEnt har som så mange andre spilleautomater et oppsett som består av 5 hjul og 3 rader på hvert av disse hjulene. Antallet gevinstlinjer er satt til 20 og for å vinne gevinster må man ha minst tre like symboler på rad langs en av disse linjene – og da med start på hjulet helt til venstre. Unntaket er hvis man har wildsymboler tilstede som fungerer som erstattere hvis man skulle mangle ett eller flere symboler.

Toppgevinsten i spilleautomaten er på hele 900.000 mynter, så det er derfor ingenting å vente på – spinn i vei umiddelbart!

Det viktige scattersymbolet

Når du spiller Wish Master er det bare å være på utkikk etter scattersymbolet, og dette symbolet kjenner du igjen ved at det illustrerer et pergamentark med bilde av en magisk lampe på. Den samme lampen vil vi finne igjen foran hjulene nede til høyre. Det er dette symbolet som aktiverer bonusfunksjonene i spillet, og faktisk er det slik at man kun trenger ett slikt symbol for å starte moroa.

Symbolet er som nevnt en scatter og det innebærer at funksjonen vil starte uansett hvor på hjulene symbolet havner. Når symbolet viser seg blir det plutselig mye action på skjermen, for det vil en real magisk ånd komme ut av lampen som står foran hjulene og dette vesenet vil deretter tildeles oss en bonus som vil gjelde for et visst antall runder – hvor mange runder det er snakk om kan vi se på nedtelleren oppe til venstre i automaten, og der ser vi også hvilken bonusfunksjon som er aktiv. Man kan aktivere bonusen på nytt mens man er i et bonusspill, og da vil det være to funksjoner aktive samtidig. Dette betyr også at antaller runder hvor bonusfunksjonen vil være aktiv også vil øke.

Jokere og multiplikatorer

Bonusfunksjonene det er snakk om i dette spillet er jokere og multiplikatorer – altså helt vanlige bonusfunksjoner i en spilleautomat. I Wish Master kan man imidlertid få kombinert disse slik at flere er aktive samtidig og da man man plutselig få megastore gevinster – og det kan man jo selvsagt like veldig godt!

Gevinstmultiplikatorene det dreier seg om er på enten 2x eller 3x, og det betyr at gevinster i de kommende spinn vil multipliseres med en av disse verdiene.

Selve hovedgodbiten i automaten er de mange forskjellige wildfunksjonene som bonusfunksjonen kan aktivere, og her kan man vinne mye penger – spesielt hvis flere av disse aktiveres samtidig.

Tilfeldig wild: vinner man et tilfeldig wild vil et tilfeldig symbol på hjulene gjøres om til en joker og dermed kunne inngå i en hvilken som helst kombinasjon, noe som er felles for alle wilds.

Utvalgt wild: Et utvalgt wild innebærer at et bestemt symbol på hjulene vil gjøres om til en joker hver gang det kommer til syne i de utvalgte rundene.

Utvidet wild: Utvidet wild vil si at man får to eller tre symboler på et bestemt hjul som vil fungere som en joker. Wildsymbolet vil dermed dekke over flere gevinstlinjer og derfor kunne gi oss mange flere gevinstmuligheter.

Wildhjul: Dette innebærer at et helt hjul blir dekket med jokersymboler og at det holder posisjonen sin i et gitt antall spinn – og da kan man vinne massevis av gevinster!

Oppsummert

Alt i alt kan vi si at dette er en automat som er utrolig komprimert og som har bakt inn alle bonusfunksjonene i én funksjon, og det fungerer helt perfekt. Med muligheten for store utbetalinger, den største på hele 900.000 mynter, og massevis av wilds og multipliktatorer er dette en virkelig god og spillbar automat!