Wonky Wabbits

I Wonky Wabbits er kaninene dine beste venner og når de dukker opp på hjulene er det bare å se opp for wilds! Les omtalen på våre sider og prøv spillet gratis!

Utrolige mengder med wilds

Wonky Wabbits er en 5-hjuls spilleautomat fra NetEnt som tilbyr oss muligheten til å vinne langs totalt 15 linjer. Man kan imidlertid vinne fra begge sider av spillet, og en vinnende kombinasjon kan med det også starte på hjul 5 og gå mot venstre. Spenningen er dermed aldri helt over før det siste hjulet har stanset.

Toppgevinsten i spillet er på 390.000 mynter, og skal man oppnå en slik utbetaling gjelder det å få masse wilds på hjulene, og dette skal vi se nærmere på i de neste avsnittene.

Wonky Wabbits

Hovedfunksjonen (og forsåvidt den eneste funksjonen) er Duplicating Wilds, og dette er en funksjon som kan sørge for en skikkelig joker-fest på hjulene. Som funksjonens navn tilsier så handler dette om at hvert wildsymbol som kommer på hjulene etter et spinn vil dupliseres, og det nye symbolet vil plasseres der hvor det er med på å skape den mest verdifulle kombinasjonen.

Får du 2 wilds blir disse gjort om til 4 wilds, og får du 3 wilds vil du da få totalt 6 jokere på hjulene etc. Grunnen til at vi sier joker er nettopp det at wildsymbolet fungerer som en joker i spillet, og det betyr at det kan være med i hvilken som helst kombinasjon bestående av hvilke som helst symboler. I Wonky Wabbits blir derfor wildsymbolene ekstra verdifulle siden det kan bli så mange av dem, og ettersom man kan vinne fra begge sider av automaten.

På hjul 2 og 4 kan man faktisk få to wilds samtidig etter et spinn og dette kalles for stablede wilds. Har man virkelig dagen når man spiller Wonky Wabbits får man to wilds samtidig på hjul 2 og 4 etter et spinn, samtidig som man får ett wildsymbol på hvert av de andre hjulene! Dette er maksimalt antall wilds og totalt vil dette summere seg opp til 7 jokere, og det betyr at vi vil ha 14 wilds etter at Duplicating Wilds har blitt gjennomført! Alle symbolene på hjulene, bortsett fra ett eneste, vil da være dekket av wilds, og dermed er storutbetalingen sikret.

Ta deg en tur ut i grønnsakshagen i Wonky Wabbits og spinn hjulene mens du håper på å få massevis av wilds på hjulene! Har du flaks får du en Super Mega Win, og da er det bare å le hele veien til banken!