Zombies

Er du klar for skrekkblandet fryd, blod, gørr, zombier og delte hoder? Velkommen til spilleautomaten Zombies fra Net Entertainment!

Zombies – må… spise… hjerne!

Zombies er som du kanskje har skjønt en meget blodig og brutal affære fra våre venner i NetEnt, og du vil ha det svare strev med å holde disse skallegnagende beistene på avstand. Hvis man lykkes med denne kampen kan man få med seg store gevinster, og det er jo det det handler om. Zombies gir oss et par spesialfunksjoner som vi ikke har sett hos NetEnt-tidligere!

For å ta det rent tekniske først: i Zombies får vi 5 hjul, 3 rader og 20 linjer, og muligheten til å spille med alt fra 1-10 mynter pr. linje. Verdien på myntene kan varieres fra €0.01 til €1.00, og dette gir en minsteinnsats med alle linjer aktiv på €0.20 og en maksimal innsats på hele €200! Med muligheten til slike store variasjoner i innsatsen er det enkelt å skjønne at dette er en automat som passer til de fleste lommebøkene.

Bruken av symbolene i Zombies er gjennomtenkte og utrolig passende – det er som som å se rekvisitter fra en skikkelige splatterfilm, noe som inkluderer utrevne øyer, hjerner, blodige våpen med mer. Vi kan forresten også anbefale spennende Mythic Maiden og klassikeren Frankenstein hvis du liker denne!

I Zombies finner vi wilds i bøtter og spann, og totalt er det tre forskjellige varianter i denne automaten. Wilds er symboler som kan erstatte andre ordinære symboler og hjelpe til med å danne vinnende kombinasjoner hvis det mangler ett eller flere. Det vanlige wildsymbolet kan komme til syne på alle hjulene unntatt det midterste. Får man et wildsymbol på det midterste forandrer dette seg til et Stacked Wild, noe som betyr at det utvider seg til å dekke hele hjulet.

Den siste wildfunksjonen er uten tvil en av de tøffeste som finnes på spilleautomat-markedet. Random Wild er som navnet sier en funksjon som inntreffer tilfeldig. Det som da skjer er at det etter et tilfeldig spinn vil komme to zombier til syne på skjermen og dekke hjulene. Deretter vil det fyres av en rekke skudd mot disse to, og skuddene vil treffe symboler på hjulene bak. Symbolene som er truffet blir gjort om til wilds, og hvis man f.eks. får 5 wilds rundt omkring på hjulene kan det fort bli gode utbetalinger! En innovativ og kul funksjon fra NetEnt!

Hvis man er så heldig at man får tre beholdere med Biohazard-symbolet på, i en hvilken som helst posisjon på hjulene, starter gratisrunde-spillet i Zombies. Også her har NetEnt vært i det oppfinnsomme hjørnet og har lagt inn en liten bonusfunksjon inne i selve freespin-spillet. Etter hvert gratisspinn forsvinner hjulene og vi får se zombier som nærmer seg. Et våpen fyres av gjentatte ganger mot zombiene og hvert treff gir en bonusgevinst. Når et visst antall skudd er avfyrt starter neste gratisspinn. Slik fortsetter det til alle rundene er over, noe som sørger for at man i tillegg til gevinster fra selve gratisrundene også får gevinster basert på en zombie-score etter skytingen! Gratisrundene inneholder også en multiplikator og de 5 rundene inneholder i stigende rekkefølge en gevinstmultiplikator på 1, 2, 3, 5 og 10. Hvis man vinner en gevinst på det siste gratisspinnet blir den altså multiplisert med 10! Som du ser av dette er hele freespin-funksjonen i Zombies av ypperste kvalitet!

For å sammenfatte vårt inntrykk av Zombies, så sier vi enkelt og greit: Konge! Massevis av wilds og en fabelaktig freespin-modus trekker voldsomt opp, faktisk så mye at det ikke merkes så godt at automaten ikke har et eget bonusspill. Skrur man opp lyden får man seg en skikkelig støkk hver gang man vinner en gevinst, og både grafikk og lyder er perfekt til temaet. En maksgevinst på 100.000 mynter lar seg også høre!